DIENSTEN

ONDERHOUD


Om uw woning of bedrijfspand mooi en functioneel te houden, is het uitvoeren van onderhoud noodzakelijk. U kunt ons inschakelen voor alle soorten onderhoudswerken. Of het nu gaat om groot of kleinschalig onderhoud, NG Bouw pakt uw onderhoud deskundig aan. Maak hier een afspraak voor een vrijblijvende offerte.

RENOVATIE


Wanneer u plannen heeft voor het renoveren van uw woning of bedrijfspand denken wij hierin graag met u mee. Of het nu gaat om het vervangen van kozijnen of het realiseren van een compleet nieuw pannendak, wij zijn u graag van dienst. Maak hier een afspraak voor een vrijblijvende offerte.

VERBOUW


Het verbouwen van een woning of bedrijfspand komt steeds vaker terug in de bouw. Wanneer u bijvoorbeeld graag groter wilt wonen en dit is mogelijk d.m.v. het realiseren van een aanbouw of het plaatsen van een dakkapel, is dit in vele gevallen een goedkopere optie. NG Bouw denkt hierin graag met u mee wat de mogelijkheden zijn. Na een persoonlijk gesprek gaan wij aan de slag met uw op maat gemaakte offerte. Deze is uiteraard gemaakt aan de hand van uw wensenpakket en de bouwkundige mogelijkheden. Maak hier een afspraak voor een vrijblijvende offerte.